Proč představitel Kapitána Ameriky Chris Evans začal fušovat do politiky?

Co k tomu herce vedlo?

Chrise Evanse všichni známe jako herce a to (nejen), ale především díky roli Kapitána Ameriky v Marvelovském filmovém universu. Ale v poslední době se o Chrisovi hodně mluví také proto, že založil stránky A Starting Point, jejichž cílem je srozumitelně seznámit širokou veřejnost s aktuálními politickými problémy. 

Nicméně, není tajemstvím, že není málo těch, kteří nenesou dobře, když celebrity "kecají" politiky. Je tu tedy na místě otázka, co Chrise k tomuto kroku vedlo. Tady je jeho odpověď:

"Není to o tom, že bych se zajímal o politiku. Snažím se pomoci a politika se mi jeví jako zvláštní rozbitý stroj, se kterým jsme to všichni svým způsobem vzdali. Ale pravdou je, že pokud ji vypilujeme, tak by mohla skutečně fungovat. A začátkem je závazek a zapojení se. Ale znovu, stala se z toho opravdu toxická věc, ze které pramení vyčerpání. Lidem to je prostě jedno."

Cílem Chrise je poskytnout prostor pro plodnou diskusi, protože podle něj se z politiky stalo to, kdy se dvě strany hádají, aniž by se snažily najít kompromis. Kromě toho se herec přiznal, že sám v ohledu politiky není zdaleka dokonale informován a očividně chce, aby lidem, kteří jsou na tom podobně, jeho stránky pomohly.

Je to rozhodně záslužná činnost, tak uvidíme, jakého úspěchu se dočká.

Zdroj: Real Time with Bill Maher, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat