Tvůrce Strážců Galaxie a The Suicide Squad popsal svůj ideální tým X-Men a někteří členové jsou zvláštní

James Gunn se rozpovídal o své představa o X-Menech.

V minulém roce se společnost Fox stala součástí Disneyho a tím pádem se různé komiksové postavy a týmy dostaly pod dohled Marvelu. Platí to i pro X-Meny, tedy jeden z nejznámějších komiksových týmů vůbec. 

Dříve, nebo později budou představeni v Marvelovském filmovém universu, ale zatím nevíme kdy, ani v jakém složení. 

Ovšem, pokud by si James Gunn, který pracuje pro Marvel (série filmů Strážci Galaxie) i DC (The Suicide Squad) mohl vybrat, tak jeho ideální sestava byla následují:

Doop, Fantomex, Kitty Pryde, Storm a Wolverine

Wolverina a Storm není asi třeba představovat, oba (nejen) filmoví fandové znají. Stejně tak Kitty Pryde alias Shadowcat, což je mutantka, která dokáže procházet pevnými objekty. 

Pokud ale jde o Doopa a Fantomexa, tak ti vám možná povědomí být nemusejí. A speciálně v případě Doopa by si Gunn trval na tom, aby byl součástí X-Menů, pokud by byl pod dohledem tohoto šikovného filmaře.

Fantomex je výsledkem projektu Weapon Plus (z jehož různých odnoží vzešli například Kapitán Amerika, Wolverine nebo Deadpool). Fantomex má kybernetickou mysl, vynikající reflexy a dokáže vytvářet velmi realistické iluze.

Doop vypadá jako velká zelená fazole, dovede se rychle regenerovat, je velmi fyzicky odolný, silný a dokáže manipulovat s časem a prostorem. Plus ve svém tělo dokáže skrýt množství předmětů i živých bytostí. 

Těžko ale říct, jakou sestavu schválí Marvel pro své filmové universum. I když tohle by bylo rozhodně velmi zajímavé.

Zdroj: Twitter, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat