"Prokletý" seriál Glee, dva herci z něj nešťastně zemřeli, další spáchal sebevraždu

Populární hudební série byla zábavná, ale provází ji stín smrti.

Muzikálový seriál Glee, který běžel v letech 2009 až 2015, si vybudoval silnou fanouškovskou základnu s tím, že se z některých herců ze série staly hvězdy. Ovšem, ani celebritám se nevyhýbají skandály a rány osudu, čehož je důkazem několik členů obsazení Glee.

Šokem bylo rozhodně to, když v roce 2013 zemřel vlivem předávkování herec Cory Monteith (Finn Hudson), který byl v dané době partnerem další z hlavních hvězd seriálu jménem Lea Michele (Rachel Berry). Během natáčení si dal Cory pauzu kvůli léčbě závislosti a zdálo se, že se mu daří lépe, ale očividně ne. Konce natáčení seriálu se tak nedočkal, nicméně se na něj v Glee vzpomínalo. 

Zhruba rok po smrti Coryho zemřel podnikatel Matt Bendik, který sice v Glee nehrál, ale jeho partnerka Becca Tobin ano, v seriálu ztvárňovala roztleskávačku Kitty Wilde. Matt Bendik byl objeven v hotelovém pokoji, jeho smrt nebyla objasněna. 

S velkým problémy se potýkal herec Mark Salling, který v Glee hrál Noaha Puckermana. V roce 2013 se začala objevovat obvinění ze sexuálních napadení a v roce 2015 byl zatčen za držení dětské pornografie. O tři roky později byl Mark nalezen mrtev, zřejmě nevydržel tlak, kterému čelil a oběsil se. 

Aktuálně pak došlo k další velké nepříjemnosti, 8. 7. 2020 zmizela z lodi na jezeře herečka Naya Rivera (Santana Lopez). Na palubě byl nalezen jen její čtyřletý syn v záchranné vestě. Tělo Nayi byla aktuálně vyloveno z jezera a předpokládá se, že zachránila svého syna před silnými proudy, ale nezbyly jí síly, aby zachránila sama sebe.

Skoro by se chtěl říct, že je seriál prokletý, protože jen málokterý projekt se potýká s takovými problémy. Snad už jich víc nebude.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat