Hvězda filmuj Logan je připravena objevit se v marvelovkách a režisér Avengers a Justice League čelí další kritice za své chování na natáčení

Komiksové střípky.

Ve filmu Logan: Wolverine (2017) samozřejmě zářil Hugh Jackman jako Wolverine, ale v jeho stínu nezůstala ani Laura/X-23 v podání Dafne Keen. Vlastně podala tak skvělý výkon, že se začalo mluvit o sólovce téhle postavy. Nicméně poté se společnost Fox stala součástí firmy Disney a není jasné, jak ten naloží s komiksovými postavami, na které Fox vlastní práva. 

Ovšem, pokud jde o Dafne, tak ta má jasnou odpověď na to, zda je připravena objevil se v Marvelovském filmovém universu (to spadá pod Disneyho):

"Ano, určitě. Na 100 procent."

Tak snad Disney tuhle šanci využije, protože by byla škoda, abychom znovu neviděli Dafne jako Lauru.

Whedon opět čelí kritice


Nedávno se představitel Cyborga Ray Fisher vyjádřil v tom smyslu, že chování režiséra Josse Whedona během natáčení Justice League (2017) bylo nepřijatelné a není sám, kdo se rozhodl filmaře kritizovat. K Fisherovi se totiž přidal šéf kaskadérů u seriálu Buffy, přemožitelka upírů (které je dílem právě Whedona) Jeff Pruitt:

"Ve čtvrté řadě jsem toho začal mít dost a řekl jsem jim, že že odcházím, abych obstaral pomocnou režii u jiného seriálu. Producenti mi řekli, že Joss reagoval tak, jako bych zahýbal nebo dělal něco za jeho zády."

Slova chvály nemá ani kaskadérka Sophie Crawford, která byla přítelkyní Pruitta:

"Zavolali mě do kanceláře a dostala jsem ultimátům. Řekli mi, 'Vrať se do seriálu, ale je nezbytné, abys opustila Jeffa nebo se nevracej.' Takže jsem v podstatě začala brečet. A řekla 'S.ru na vás. Tohle je děsné, sbohem."

No, je to rozhodně zajímavé a uvidíme, jak se bude situace vyvíjet.

Zdroj: CB, Metro, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat