Třetí film Ant-Man možná bude nejdůležitějším marvelovským filmem následujících let

Proč?

Jedna velká éra Marvelovského filmového universa skončila filmem Avengers: Endgame (2019). Ale samozřejmě se chystá hromada dalších velkolepých a důležitých filmů, jakými jsou třeba Eternals. Ovšem, začíná se mluvit o tom, že překvapivě by nejpodstatnějším projektem do příchodu Avengers 5 (kteří sice oficiálně oznámeni nebyli, ale je v podstatě jisté, že se jich jednou dočkáme) by mohl být překvapivě Ant-Man 3.

Jeho datum premiéry nebylo zatím prozrazeno, ovšem Charles Murphy, který často přináší důvěryhodné informace o marvelovkách, prozradil, že bychom se mohli premiéry filmu dočkat v roce 2022, případně 2023 s tím, že by Ant-Man 3 mohl být projektem, kde se dají dohromady Young Avengers (tedy nová generace superhrdinského týmu), aby následně začali plně fungovat v pátých Avengers.

Samozřejmě není jasné, které postavy by mohly být členy, ale šušká se o Cassie Lang (dcera Ant-Mana), Kate Bishop (cvičenka původního Hawkeye) nebo Ms. Marvel (která bude mít vlastní seriál na Disney+).

A s ohledem na to, že o Cassie Lang už se delší dobu mluví jako o člence Young Avengers, by dávalo smysl, pokud by Ant-Man 3 byl odrazovým můstkem pro Avengers 5, ovšem je otázkou, jak plány Marvelu ovlivnila pandemie covid-19, je možné, že došlo k určitým změnám. To ale asi jen tak nezjistíme, Marvel není společností, která by se zrovna ráda dělila o detaily.

Zdroj: Murphy's Multiverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat