John Travolta přišel o svou manželku, herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let

Prohrála boj s rakovinou. 

Dnes vyšla najevo poměrně překvapivá informace, ve věku 57 let zemřela herečka Kelly Preston, manželka Johna Travolty

Překvapivé je to nejen proto, že byla ještě poměrně mladá, ale také proto, že nebylo obecně známo to, že zhruba dva roky bojovala s rakovinou prsu. Bohužel ale svůj boj prohrála.

Dvojice patřila k nejstabilnějším k Hollywoodu, byli spolu nějaké tři desítky let a měli spolu tři děti. Bohužel, první z nich Jett zemřel v roce 2009, příčinou byl záchvat. 

Jak bylo řečeno, Kelly působila jako herečka a měla na kontě několik zajímavých projektů, jako například ceněný film Jerry Maguire (1996), Hru snů (1999) nebo zábavnou superhrdinskou komedii Škola superhrdinů (2005). Kromě toho se objevila ve velkém množství seriálů, dohromady tak byla k vidění ve více než 60 filmech a sériích. 

Jejím posledním filmem bylo mafiánské drama Gotti z roku 2018, kde si zahrála po boku svého manžela. Právě on dal vědět, že Kelly zemřela:

"S opravdu těžkým srdcem Vás informuji, že má krásná žena Kelly prohrála svůj dva roky dlouhý boj s rakovinou prsu. Bojovala odvážný boj s pomocí lásky a podpory mnoha lidí. Má rodina a já budeme navždy vděční lékařům a sestrám z MD Anderson Cancer Center a všem zdravotnickým centrům, která pomohla a také budeme vděční mnoha přátelům a blízkým, kteří stáli na její straně. Kellyina láska a život budou navždy připomínány. Vezmu si nějaký čas na to, abych tu byl pro své děti, které ztratily svou matku, takže mi odpusťte to, že ode mě nějakou dobu neuslyšíte. Ale prosím vězte, že si budu vědom záplavy vaší lásky v následujících týdnech a měsících, které využije ke smíření.
S láskou,
JT."

Není to poprvé, co Travoltovi sebrala partnerku rakovinu prsu, v roce 1977 zabila stejná nemoc jeho tehdejší partnerku herečku Dianu Hyland.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

Příspěvek sdílený John Travolta (@johntravolta),


Zdroj: Sony Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat