Fandové volají po filmu Kapitána Ameriky, který cestuje v čase v vrací Kameny nekonečna, chtěli by ho tvůrci Avengers natočit?

Co na to bratři Russoové?

Se Stevem Rogersem/Kapitánem Amerikou (Chris Evans) jsme se rozloučili v Avengers: Endgame (2019) a byť se šušká o tom, že by se mohl objevit ve druhé řadě Falcon & Winter Soldier, tak zatím nic takového potvrzeno nebylo. Poměrně často se ale ozývají fandové, kteří by stáli o film, který by ukázal to, jak Kapitán Amerika vrací v čase Kameny nekonečna, což se událo na konci Avengers: Endgame, ovšem nebyli jsme toho svědky. Zní to jako dobrý nápad a myslí si to i režiséři (zatím) posledních dvou filmů Kapitán Amerika a také Avengers:

"Byl by to skvělý příběh k odvyprávění, o tom není pochyb. Nevím, zda je potřeba ho vyprávět, ale byl by to skvělý příběh k odvyprávění a my bychom ho rádi odvyprávěli, ale domnívám se, že jsou tu jiné příběhy, na které se nyní zaměřit," nechal se slyšet Joe Russo

Jeho bratr Anthony dodal:

"Byli jsme s Marvelem sedm let v kuse, na plný úvazek, soustředěni na čtyři filmy. Bylo to nejlepší obdobích v našich životem, zbožňovali jsme to. Jsme velmi pyšní na práci, kterou jsme odvedli a jsme velmi pyšní na spolupráci s lidmi z Marvelu. Bylo to neuvěřitelné."

To potvrdil i Joe a poznamenal, že by neodmítli příležitosti s Marvelem znovu pracovat ve správnou dobou. A možná by to mohl být zrovna další film Kapitán Amerika, který by je znovu "přilákal" k Marvelu. Přece jen podle Joea má on a Anthonyho pro Kapitána Ameriku slabost:

"... Kapitán byl pro nás vždy jakýmsi speciálním průvodcem napříč dějem, protože byl naším vstupním bodem do MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce)..."

Jak ale bylo řečeno, aktuálně nejsou konkrétní plány pro návrat Kapitána a nejsou informace o tom, že by Russoovi měli v dohledné době režírovat další marvelovku.

Zdroj: ComicBook, Esquire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat