Keanu Reeves píše vlastní komiks a vypadá to na drsňáckou záležitost

Jméno komiksu zní BRZRKR.

Keanu Reeves je už dlouhé roky miláčkem publika především díky své herecké kariéře, ale tentokrát se rozhodl, že zkusí něco trochu jiného a napíše komiks. Ne, že by mu byly kreslené sešity úplně cizí, zahrál si třeba ve filmové adaptaci komiksu Constanstine (2005), ale psaní komiksů není něco, čím by se Keanu zabýval každý den. 


Tentokrát ale udělal výjimku a pracuje na na komiksu BRZRKR, jehož zápletka zní rozhodně slibně:

"Muž, který je znám pouze jako Berzerker je napůl smrtelník a na půl bůh, kromě toho je proklet a má sklony k násilí... i když to znamená ztrátu jeho příčetnosti. Ale poté, co po staletí bloudil světem, Berzerker možná nalezl útočiště - práci pro americkou vládu, kdy by bojoval bitvy, které jsou příliš násilné a nebezpečné pro kohokoliv jiného. Výměnou za to byla Berzerkovi slíbena jediná věc, po které touží - pravda o jeho nekonečné krví nasáklé existence... a jak ta skončí."

Je očividné, že dvanáctidílná minisérie nebude záležitostí pro děti a je to jen a jen dobře, "dospěláckých" komiksů není nikdy dost, rozhodně ne těch, které píše Keanu Reevese. 

Komiks bude vycházet jednou měsíčně s tím, že první díl bude v prodeji od 7. 10. 2020. Kromě Keanua se na něm budou podílet Alessandro Vitti, Matt Kindt, Bill Crabtree a Clem Robins, což jsou velmi zkušení komiksoví tvůrci.

Zdroj: USA Today, Boom! Studios (úvodní obrázek) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat