Promoarty k Black Widow a herec z X-Menů není nadšen, že práva získal Marvel

Komiksové střípky.

Black Widow by se měl do kin dostat 5. 11. 2020, i když s ohledem na nepříjemnou situaci v USA to není úplně jisté. Nicméně, stále se s tím počítá a tak se čas od času objeví další propagační materiály, jako například následující promoarty.

Asi netřeba připomínat, že filmy X-Men se sice inspirovaly u marvelovských komiksů, ale spadaly pod hlavičku Foxu. Ten se ale nedávno stal součástí firmy Disney, která vlastní i Marvel. Tím pádem se X-Meni a další a postavy a týmy vrátily pod křídla Marvelu, ale ne všichni jsou z toho nadšení. Například představitel senátora Roberta Kellyho z filmů X-Men herec Bruce Davison:

"Popravdě nezajímám se o to, co dělá Disney v případě X-Menů. Oni prostě dají svou značku na další příběh. Nabídněte novou myšlenku, nový nápad, novou postavu. Stan Lee to dělal neustále. Vydejte se do světa najít další Stany Lee a uvidíte, s čím přijdou. A poté na tom vše vybudujte."

Očividně se Davison obává toho, že Marvel jen "poupraví" to, co už jsme viděli a nebude se snažit přijít s něčím novým, ale těžko říct, kolik je na tom pravdy, X-Meni ještě nebyli v Marvelovském filmovém universu představeni a zatím není jasné, kdy k tomu dojde a třeba Marvel překvapí a dočkáme se něčeho originálního. A jen pro informaci, Davison by se návratu do série nebránil, pokud by byl osloven, což je trošku překvapivé s ohledem na jeho výše popsané vyjádření.

Zdroj: Inverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat