Režisér přišel s nápadem na druhý film Constantine, co na to studio?

Francis Lawrence by do dvojky určitě šel.

Komiksový film Constantine (2005) sice nebyl podle recenzentů žádná velká paráda, ale tržby byly slušné (rozpočet 100 milionů dolarů, tržby cca 231 milionů dolarů) a s postupujícími lety si film získával mezi fandy větší a větší oblibu. 

A mnoho lidí tak doufá v pokračování, i když to se 15 let po premiéře jedničky nezdá být příliš pravděpodobné. Ovšem, režisér původního projektu Francis Lawrence by do toho šel a rovnou oslavil studio Warner Bros. s nápadem natočit dvojku:

"Myslím, že jsme to všichni chtěli udělat. Byl [první film] dostatečně úspěšný. Chtěli jsme to udělat zodpovědně, více mládeži nepřístupné. Tím zodpovědně myslím to, že by film nestál tolik, jako původní projekt, který myslím byl přístupný od 13 let. Na pokračování jsme pracovali nějakou dobu. Aktuálně jsme o tom mluvili. Stále jsme se tím zabývali, protože všichni milujeme tenhle film a speciálně proto, že jsme si uvědomili, že má skutečný kultovní status, by bylo fajn natočit [další film]. Keanu [Reeves[ a já jsme o tom skutečně mluvili. bohužel, nepamatuji si, kdo má [práva], ale se všemi těmito propojenými universy a s tím, že je Constantine součástí [vydavatelství] Vertigo, které je součástí DC, plánují se propojené vesmíry. Víte, něco jako různí Constantineové a podobné věci. Aktuálně nemáme tuhle postavu k dispozici, ať už pro TV nebo filmy, což je nemilé. Prostudovali jsme si to, ale myslím si, že je šílené, když máte Keanua, který by rád natočil dalšího Constantinea a nás, kteří bychom chtěli natočit dalšího Constantinea a lidé vám řeknou, 'No, ne, máme jiné plány.' Tak uvidíme, co se stane."

Zdá se tak, že Warner Bros. zatím nemá zájem o dvojku, což je trošku škoda. Nicméně, Constantine se v hrané podobě dál objevuje, ale zatím v seriálech a dá se tušit, že se vrátí i do filmového světa, jen je otázkou, zda s tváří Keanua, nebo někoho jiného. Těžko říct, jaké má Warner Bros. plány.

Zdroj: SlashFilm, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat