Amber Heard měla nakadit do postele, Johnny Depp zase močí napsat její jméno

A komedie pokračuje.

Aktuálně se čím dál víc mluví o soudních sporech, které se týkají divokého manželství Johnnyho Deppa a Amber Heard. V minulosti padla obvinění týkající se násilí a týrání, ale Depp například tvrdí i to, že Amber nechala v jejich společné posteli lejno, aby se mu pomstila za to, že přišel pozdě na její narozeniny. 


Člověk by si řekl, že se asi těží objeví něco více... šíleného, ale omyl, Amber Heard pro změnu měla prohlásit, že Depp v jejich pronajatém domě v Austrálii zkoušel na zeď a koberec napsat močí její jméno. Člověk už skoro neví, jestli se smát nebo kroutit hlavou (nebo obojí). 

Správce Deppových nemovitostí Ben King prohlásil, že když dorazil na místo, aby uklidil škodu (Depp byl z domu eskortován, nicméně stačil napáchat dost neplechy), tak nic podobného neviděl, na druhou stranu, nebylo by to překvapením, protože měl Johnny například na zrcadle nechat nápis (vytvořený krví): "Miluji tě." Jméno vytvořené močí by tedy nakonec asi nikoho nezaskočilo.

No bude zajímavé sledovat, co se ještě ze soudního procesu mezi Deppem a novinami The Sun dozvíme. Otázkou je, jestli to chceme vůbec vědět...

Zdroj: The Sun, Disney (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat