Co k tomu říct... Johnny Depp se vyjádřil k informaci, že se mu jeho exmanželka Amber Heard vykálela do postele

Člověk skoro neví, zda je to smutné, nebo úsměvné.

Dlouhé měsíce se táhnou soudní spory mezi bývalým manželským párem Amber Heard a Johnny Depp. První zmíněná obvinila Deppa z násilí, ten pro změnu zažaloval svou exmanželku s tvrzením, že je to lež, která negativně poznamenala jeho kariéru.

Jak se dalo čekat, během jejich sporu vypluly na povrch ne zrovna pěkné věci, ale to, co se řeší nyní, je poměrně... nečekané. Před několika lety Depp tvrdil, že Amber v jejich manželské posteli zanechala exkrement (jinak řečeno, vykadila se tam) a právě to se nyní řešilo během soudního procesu, který se týká sporu Deppa a novin The Sun. Johnny se k danému tématu před soudem znovu vyjádřil:

"Pochopil jsem, že následujícího rána [po narozeninové party Amber Heard), se slečna Heard (nebo někdo z jejích přátel) vykálela do naší společné postele. Dne 12. 5. 2016 se slečna Heard přiznala správci našeho domu Kevinu Murphymu, že zanechala exkrementy v naší posteli jako 'neškodný vtip,' jinak řečeno tím v podstatě přijala zodpovědnost, bez ohledu na to, že předtím zkoušela obvinit naše psy."

Dle všeho Amber tvrdila, že lejna pocházejí od jejich psů, zatímco Depp věřil, že jsou přímo od herečky, která byla rozčílená, že přišel pozdě na oslavu jejích třicátých narozenin. Ať tak nebo tak, pravdou je, že tohle už je tak trochu za hranicí absurdnosti, protože se u soudu doslova řeší lejna.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat