Batman: Chystá se seriál, který ukáže špínu Gothamu

Nabídne ho streamovací služba HBO Max.

Pokud vše půjde, tak se 30. 9. 2021 fandové konečně dočkají další sólovky Batmana, kde hlavní roli ztvární Robert Pattinson. Ale to není jediný projekt z universa Netopýřího muže, který bude zájemců nabídnut, aktuálně bylo oznámeno, že vznikne spin-offový seriál pro streamovací službu HBO Max.

Mělo by jít o kriminální sérii zasazenou do Gothamu, která je aktuálně neoficiálně nazývána Gotham Central po vzoru komiksu z roku 2002. 

Není jasné, zda se v seriálu objeví sám Robert Pattinson, ale věří se, že v něm bude k vidění Jeffrey Wright, který ve filmu Batman ztvární komisaře Gordona:

"Jde o skvělou příležitosti nejen rozšířit pohled na svět filmu, který vytvářím, ale také ponořit se více do hloubky a prozkoumat detaily, což si [seriálový] formát může dovolit. A pracovat s neuvěřitelně talentovaným Terencem Winterem, který tak bystře a působivě píše o světech zločinu a korupce, to je naprostý sen," nechal se slyšet Matt Reevese, který režíruje film a bude pomáhat vytvářet i seriál

Pokud jde o zmíněného Terence Wintera, tak jde o tvůrce ceněného seriálu Impérium - Mafie v Atlantic City. Jeho komiksová novinka by se podle vyjádření HBO Max měla zaměřit na korupci v Gotham City, ale zatím není jasné, kdy se jí dočkáme.

Zdroj: THR, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat