Marvel v komiksu zřejmě nechá zemřít jednu ze svých vůbec nejoblíbenějších postav

Ano, řeč je o Iron Manovi.

Marvelovské komiksové universum je tvořena hromadou dimenzí, alternativních světů a dalších podobných záležitostí, tím pádem je naprosto běžné, že si tvůrci dovolí nechat zemřít některé velmi oblíbené postavy. 

Viděli jsme tak smrt třeba Iron Mana a zdá se, že k ní dojde znovu. Konkrétně v příběhové linii Dark Ages, která by měla začít vycházet na podzim tohoto roku a jejími tvůrci jsou Tom Taylor, Brian Reber a Iban Coello. 

V Dark Ages se v New Yorku objeví tajemná síla, která bude způsobovat různé nepříjemnosti a poruchy. Kvůli tomu například uvízne Pepper Potts ve výtahu a Tony Stark/Iron Man se ji samozřejmě pokusí zachránit, nicméně mu selže brnění a začne se řítit k zemi, nicméně ještě stačí zavolat Kapitánu Amerikovi a pronést legendární frázi "Avengers Assemble." 

Bylo také ukázáno, jak Pepper stojí u Tonyho, zatímco on pomalu ztrácí vědomí, ale ještě pronese: "Temnota. Vše mizí v temnotě. Navždy."

Samozřejmě v ochutnávce nebylo ukázáno, zda Iron Man skutečně zemře, ale vypadá to tak s tím, že by to byl rozhodně zajímavý a odvážný start nové série.

Zdroj: Marvel Comics, Marvel Studios (úvodní fotografie)







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat