Batman a Robin: Všem je nám to moc líto, omluvil se scenárista za propadákovou komiksovku

Akiva Goldsman se vyjádřil k nepovedené batmanovce.

Film Batman a Robin (1997) se nepovedl a to vůbec. Důvodů pro neúspěch je hromada (od maličkostí jako bradavky na kostýmech až po důležité aspekty jako celkové vizuální pojetí), ale faktem jednoduše je, že jde podívanou, na kterou diváci asi nevzpomínají s láskou. 

Toho si je vědom i scenárista Akiva Goldsman, který nepatří mezi ty, kteří za každou cenu brání své projekty a nepřizná, že nejsou zrovna ideální:

"Všechny nás to mrzí. Pokud jde o Batman & Robin, je to pro mě matoucí. Tím chci říct, neplánovali jsme, že to bude špatné. Přísahám, že nikdo neřekl něco jako, 'Tohle bude špatné.' My jsme si skutečně mysleli... tohle je ironické: Byla tu ukázka, kterou jsme dali dohromady zhruba v polovině [natáčení], kde to působilo temně a zajímavě. Ale dopadlo to jak to dopadlo a je mi to líto. Tím chci říct, že nás všechny to mrzí."

Batman a Robin se prostě nepovedl, ale i to se stává a důležité je, že si tvůrci uvědomili, že to nevyšlo podle představ a nebudou se nás snažit přesvědčit o tom, že film vlastně tak špatný nebyl.

Další přírůstek do série o Batmanovi bude The Batman, který má naplánovanou premiéru na 30. 9. 2021.


Zdroj: Collider, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat