Neviděné monstrum, které mělo sloužit Thanosovi a vybral si Zack Snyder Josse Whedona jako nástupce u Justice League

Komiksové střípky.

Za dobu existence Marvelovského filmového universa nám bylo ukázáno mnoho poskoků Thanose (Josh Brolina), kteří pro něj dělali špinavou práci a nutno poznamenat, že některé z nich nelze popsat jinak, než monstra a to platí i pro bytost, která se nakonec ve filmech neobjevila, ale uvažovalo se o tom, že bychom ji mohli vidět. 

Konkrétně jde o jakési netopýři kreaturu, která měla být k vidění v Avengers: Infinity War (2018) a to v momentě, kdy Thanos bojoval s Doctorem Strangem (Benedict Cumberbatch). Obrázek zveřejnil marvelovský umělec Jerad Marantz.



Když se Zack Snyder a jeho manželka Deborah rozhodli  po sebevraždě dcery opustit projekt Justice League (2017) dostal ho na starosti Joss Whedon. Warner Bros. chtělo, aby byla Justice League víc podobná filmům do Marvelu a Whedon stojí za prvními dvěma díly Avengers, takže se jevil jako ta správná osoba. Ovšem, Justice League prostě nedopadla podle představ, je na ní patrné, že se na ní podíleli dva lidé s různými vizemi. A během nedávné proběhlé virtuální akce Justice Con dostal Snyder otázku, zda to byl on, kdo si vybral Josse jako svého nástupce. Jeho odpověď byla:

"Určitě bylo naším rozhodnutím opustit film s ohledem na to, co se stalo. A bylo to naše rozhodnutí, kdo by v tom měl pokračovat a vše tohle? Proběhlo to před komisí. Byla tu ta věc... v dané době jsme měli jiné starosti."

Jinak řečeno, rozhodla o tom jakási komise (předpokládám, že poskládána ze zástupců studia Warner Bros.), ne Snyderovi. Ale i ti budou mít šanci ukázat svou představu, příští rok se na HBO Max objeví Snyderův sestřih Justice League.

Zdroj: Justice Con, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat