Amber Heard naznačila, že ji Johnny Depp držel jako rukojmí

Soudní spor pokračuje. 

Jak už jste určitě četli, probíhá soudní spor mezi Johnny Deppem a časopisem The Sun, který se týká i Deppovy bývalé manželky Amber Heard

A zatím vyšly najevo věci, které mohou působit trochu úsměvně, Depp obvinili Amber, že mu "nakadila" do postele, Heard zase Johnnyho, že se snažil vymočit její jméno na zeď a koberec. Nyní ale zaznělo něco mnohem nepříjemnějšího. Podle Amber Heard ji Johnny během natáčení Pirátů z Karibiku tři dny držel v situaci, která by se dala popsat tak, že byla rukojmím:

"Nejlepším způsob, kterým můžu popsat to, co se stalo v Austrálii, je, že jsem se na tři dny ocitla v situaci připomínající rukojmí. Tři dny jsme tam byli na vlastní pěst, ale poté, co jsem přijela jsem si uvědomila, že jsem uvězněna na odlehlém místě, aniž bych měla možnost ho opustit a Johnny už v dané době užíval [drogy] a měl u sebe sáček s drogami."

To je poměrně nepříjemné, ale samozřejmě můžeme spekulovat, kolik je na tom pravdy, protože každá strana bude určitě tvrdit něco jiného. A je na soudu, aby se rozhodl, komu uvěří.

Zdroj: Deadline, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat