Z letošního virtuálního Comic-Conu byl nečekaně vyškrtnut režisér Avengers a Justice League

Možná to má spojitost se stížnostmi na jeho chování.

S ohledem na nepříjemnou epidemiologickou situaci v USA probíhá letošní Comic-Con virtuálně, což znamená, že různé diskuse s tvůrci a herci jsou realizovány skrze online kanály. S tím se počítalo i v případě v případě akce A Zoom With Joss Whedon, kde měl být hlavní hvězdou režisér prvních dvou filmů Avengers a spolurežisér Justice League (2017) Joss Whedon. Ale jako blesk z čistého nebe (a to pár hodin před odvysíláním) přišlo oznámení o tom, že tahle diskuse neproběhne. 

A co je zvláštní je fakt, že zatímco u ostatních zrušených diskusí došlo k tomu, že jsou stále v programu uvedeny jen s upozorněním, že neproběhnou, tak v tomto případě byla takhle položka jednoduše vymazána bez jakéhokoliv vysvětlení.

Je to podivné s ohledem na to, že tahle diskuse měla být předtočena, takže důvodem není to, že by do toho najednou něco přišlo a spekuluje se o tom, že svou roli sehrála obvinění Raye Fishera (Cyborg z Justice League) o nepřijatelném chování Josse na natáčení. Ať už je ale důvod jakýkoliv, tak fandové budou muset tenhle segment Comic-Conu oželet.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat