V marvelovské sérii WandaVision bude k vidění představitel populárního člena týmu X-Men

O koho jde?

Disney získal společnost Fox a tím pádem může Marvel ve svých projektech používat komiksové postavy, na které měl práva Fox a to včetně X-Menů. 

Je jasné, že ti se dříve nebo později v Marvelovském filmovém universu ukáží, ale zatím není jasné jak a kdy. Ovšem, v marvelovském seriálu WandaVision se můžeme těšit na představitele jednoho z nejoblíbenějších členů filmového týmu X-Menů.


Řeč je Evanu Petersovi, které v x-menovských filmech ztvárnil Quicksilvera, což je rozhodně zajímavé, protože jak fandové komiksů vědí, že Quicksilver je bratrem Scarlet Witch a právě ona bude hlavní hrdinkou seriálu WandaVision, kde ji opět ztvární Elizabeth Olsen.

Nicméně těžko asi očekávat, že Evan dostane na starost Quicksilvera, protože v Marvelovském filmovém universu ho hraje Aaron Taylor-Johnson

Není tedy jasné, koho bude Evans představovat, ale podle všeho půjde o klíčovou roli. Samozřejmě můžeme spekulovat a někteří jistě dojdou k názoru, že by si herec mohl zahrát Quicksilvera, ale z jiného vesmíru, přece jen, existence takzvaného Multiversmíru už nám byla v marvelovskách naznačena. 

To je ale opravdu jen dohad, nicméně by to bylo zajímavé. Premiéra první řady je naplánována na prosinec tohoto roku.

Zdroj: Murphy´s Multiverse, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat