Gladitátor 2: Herečka prozradila, jak to vypadá s pokračováním velkolepé historické podívané

Connie Nielsen se rozpovídala o druhém dílu. 

Gladiátor (2000) byl působivou historickou podívanou, kterou si člověk musel zamilovat. Ale skončila tak, že si těžko představit pokračování. Ovšem, znáte Hollywood, pokud je něco alespoň trochu úspěšné, někdo přijde s nápadem na pokračování, spin-off, reboot, restart, remake nebo něco podobného. 

V roce 2001 se tak začalo mluvit o prequelu, následovalo několik let práce na filmu, ale stále se nedařilo vytvořit scénář, který by vyhovoval všem zapojeným a nakonec se zdálo, že je pokračování takzvaně u ledu. 

V roce 2017 se režisér jedničky Ridley Scott nechal slyšet, že stále věří v to, že dvojka může vzniknout a snaží se přesvědčit k návratu Russella Crowa. V listopadu následujícího roku pak bylo oznámeno, že se Scott skutečně ujme režie a scénář pak zajistí Peter Craig

Od té doby se ale neobjevilo příliš nových informací. A tak vyvstala otázka, zda se na dalším Gladiátorovi stále pracuje. K tomu se vyjádřila Connie Nielsen (Lucilla):

"Takže se nám ozvali producenti. Myslím si, že je to hlavně otázka toho, který film dostane přednost s ohledem na Ridleyho nabitý program. A poté je to také otázka [vlivu] COVID a toho, kdy se budeme schopni vrátit do práce. Ale určitě bych měla zájem se do toho pustit. Tím chci říct, očividně je to skvělý projekt, takže bych samozřejmě měla zájem."

Zatím tedy žádné konkrétní detaily o tom, kdy by se mohlo začít natáčet. Ridley má v plánu několik projektů a situaci komplikuje pandemie covid-19, tím pádem se nezdá, že by se mělo začít natáčet v dohledné budoucnosti.

Otázkou je, jestli je to dobře nebo špatně, protože bude těžké vytvořit film, který se bude kvalitou blížit jedničce.


Zdroj: EW, DreamWorks Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat