Kdy se může objevit Daredevil v marvelovskách? A jiný návrh vzhledu děsivého padoucha z Doctor Strange

Komiksové střípky.

Ve spolupráci Marvelu a Netflixu vzniklo několik působivých seriálů, ale asi tím nejoblíbenějším byl Daredevil. Ale ani ten se nevyhnul vlně rušení marvelovských sérií, které jsme byli v minulosti svědky. Fandové samozřejmě doufali, že příběhy jejich oblíbenců budou pokračovat jinde, pravděpodobně na streamovací službě Disney+, ale to není tak jednoduché. 

Netflix a Marvel mají smlouvu, která nedovoluje Marvelu použít postavy z těchto seriálů v jeho projektech po určitou dobu. A kdy tahle podmínka vyprší? Celkem to bylo 24 měsíců s tím, že 18 už uběhlo. Jinak řečeno, za půl roku může Marvel Daredevila zakomponovat do některého ze svých filmů nebo seriálů. 

Hodně se spekuluje o tom, že by mohl dělat právníka Peteru Parkerovi/Spider-Manovi (Tom Holland) v jeho třetí sólovce, ale to zatím potvrzeno nebylo. 


Magický záporák


V Doctor Strange (2016) se představil jeden z nejvýraznějších protivníků Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a to Dormammu. Ten měl ve filmu podobu, která by se dala popsat jako velká hlava tvořena magickou energií. 

Nicméně se zvažovaly i jiné varianty vzhledu, kdy některé byly více "lidské" nebo měly alespoň "lidské" tělo. Tady je jeden z návrhů vzhledu od umělce Jerada S. Merantze a rozhodně není špatný, vlastně dle mého by to byla lepší volba, než ta, které jsme se nakonec dočkali. Nebo máte jiný názor?



Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat