Justice League Snyder Cut jste si vydupali, ale pokaždé vám to nevyjde, naznačil fandům šéf HBO Max

Hlas lidu, hlas boží neplatí vždy.

Tři roky fňukáni, žádání a kampaní a konečně bylo oznámeno, že se na streamovací službě HBO Max dočkáme vymodleného sestřihu Justice League (2017) od původního režiséra Zacka Snydera. Ovšem právě šéf HBO Max Tony Goncalves naznačil, že volání fandů je sice nasloucháno, ale nebude vždy vyslyšeno:

"Podívejte, rozhodně to není precedent... Příkladem fanouškovství je to, že se nacházíme v prostoru, kde jsou zákazníci velmi slyšet. Zákazníci ukazují směr a my jim jako průmysl rozhodně musíme naslouchat. Měl jsem šéfa, který jednou řekl, '[Náš] průmysl a zákazníci nemusejí mít vždy stejný názor, ale zákazníci obvykle vítězí.' To je dobrá rovnováha... myslím si, že příklad fanouškovství u Snyder Cut a Přátel dokazuje, že se zákazníci umějí ozvat a my musíme naslouchat. Ale to neznamená, že přetočíme každý film, který kdy vznikl. Ale myslím si, že opravdu musíme mít nastražené uši. A věřím, že máme."

Můj zákazník, můj pán musí mít nějaké hranice a je dobře, že se někdo nebojí na ně upozornit. Nemůžeme tak očekávat, že pokaždé, když se fandům nebude něco líbit, začnou hned tvůrci předělávat svůj film nebo seriál. Někdy k tomu dojde, ale rozhodně to nebude pravidlem. 

Sestřih Justice League od Zacka Snydera se objeví někdy v příštím roce.

Zdroj: The Verge, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat