Tom Holland má smlouvu na jednu marvelovku, jeho kolega ze Spider-Mana na několik. A skvělý fanouškovský obrázek Wolverinovy "dcery"

Komiksové střípky.

Dlouho to vypadalo, že se Sony a Marvel nedohodnou a tím pádem nebudou spolupracovat na dalším filmu Spider-Man. Nakonec to ale překvapivě vyšlo a i na třetím dílu se budou podílet obě firmy a kromě toho se Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man) objeví v jedné další zatím neprozrazené marvelovce. 

Ovšem, J.K. Simmons, který ve spider-manovských projektech (nejen ve filmech s Hollandem) ztvárňuje neurotického šéfa bulvárních novin The Daily Bugle J. J. Jamesona, prozradil nečekanou věc a to, že má smlouvu hned na několik dalších marvelovek (s tím, že ho Marvel nemusí použít). 

Je tu tedy několik možností, buďto Marvel počítá s tím, že v jeho spolupráci vznikne více pokračování Spider-Mana, případně J. J. Jameson bude k vidění v jiných marvelovkách nebo jednoduše Marvel chtěl mít možnost J.K. Simmonse "použít" a tak pro jistotu připravil smlouvu, která by mu to dovolovala.

Těžko říct, co chce Marvel s J. J. Jamesonem udělat, ale byla by škoda ho nevyužít, je to zábavně nesnesitelná postava, kterou Simmons ztvárnil už v Raimiho trilogii Spider-Man.

X-23 v celé své kráse


V hitovce Logan: Wolverine (2017) se představila postava jménem Laura, což je samozřejmě komiksová Laura Kinney alias X-23. Ve filmu se z Laury (Dafne Keen) stala "adoptivní dcera" Wolverina (Hugh Jackman) a protože Dafne odvedla vynikající výkon, doufalo se, že dostane vlastní film. Zatím se v tomto ohledu nic moc neděje, což je velká škoda, ale třeba fandům trošku zlepší náladu skvělý fanouškovský obrázek Laury v jejím komiksovém kostýmu a s tváří Dafne.



Zdroj: Couch Surfing, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat