Sebevražedný oddíl: Joker byl z filmu vyrván, postěžoval si režisér

David Ayer podporuje kampaň žádající "spravedlnost" pro Jokera.

Není tajemstvím, že režisér David Ayer nebyl spokojen s tím, jak nakonec dopadl film Sebevražedný oddíl /Suicide Squad (2016). Například ho dost mrzelo to, jak byl zobrazen Joker (Jared Leto), jehož scény často skončily na podlaze střižny a zdá se, že to nebylo ani tak rozhodnutí režiséra, jako spíše lidí z filmového studia Warner Bros. 

Ale s tím, jak se nyní začal znovu řešit sestřih Justice League (2017) od Zacka Snydera, který konečně dostal zelenou, se ozývají hlasy, které volají po sestřihu Sebevražedného oddílu, ve kterém by Joker dostal více prostoru, což by mohlo vést k tomu, že by kritici Jaredova výkonu museli uznat, že nebyl špatný. A jak bylo naznačeno, i Ayer by chtěl, aby došlo v případě Jokera ke změnám:

"S Jaredem během tohoto [filmu] nebylo zacházeno zrovna nejlépe. Nikdo neviděl jeho herecký výkon. Bylo to z filmu vyrváno."

Je to sice nemilé, ale upřímně by bylo překvapením, pokud by vznikl jiný sestřih Suicide Squad. Přece jen, v tomto případě volání fandů není tak hlasité jako u Justice League a kromě toho se chystá nový film The Suicide Squad (premiéra 21. 8. 2021), který by měl značce napravit reputaci a dá se tušit, že se Warner Bros. bude soustředit právě na tuhle chystanou komiksovku (a snad do ní nebude tolik kecat).


Zdroj: Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat