Warner Bros. údajně zvažovalo sólovku padoucha Banea, ale smetlo ji ze stolu

Studio má jiné plány.

Poté, co se z filmu Joker (2019) vyklubal až překvapivý hit (a to i přesto, že do něj Warner Bros. údajně moc nadějí nevkládala) asi není překvapením následující zpráva, se kterou přišel server Heroic Hollywood - přemýšlelo se o sólovce Banea:

"Po překvapivém úspěchu cenami ověnčeného Jokera Joaquina Phoenixe Heroic Hollywood zjistil, že tu probíhal pokus nadhodit šéfům DC návrh na sólovku Batmana. Ten by tvůrcům poskytl podobnou šanci prozkoumat mentalitu a být studií osobnosti záporáka, podobně jako film Todda Phillipse, nicméně s tím, že tentokrát jsme se mohli dočkáme trošku více rvaček. Potencionální návrh na film měl být volně inspirován komiksovým příběhem Vengeance of Bane. Scénář měl představit Banea v DC Universu a odhalit jeho tragický původ, který odstartoval už v době před jeho narozením. S ohledem na to, že Batman je jeho hlavní motivací napříč celým příběhem, mohl ve filmu existovat, i když mohlo jít o jeho nehmatatelnou přítomnost v Gotham City."

Nicméně, podle všeho se Warner Bros. rozhodl jít jinou cestou a nedat Baneovi sólovku, protože by ho rádo použilo v pokračováních filmu The Batman (premiéra 30. 9. 2021), což není překvapením, přece jen, Bane je jedním z protivníků Batmana, který mu dal nejvíce zabrat (ne každý zvládl Batmanovi zlomit páteř). 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat