Poslední film Vetřelec zrovna neuspěl, ale režisér plánuje pokračování

Ridley Scott to nevzdává. 

Ridleymu Scottovi se prostě nedaří navázat na úspěch svých původních filmů Vetřelec. Snaží se, ale nejde to. Prometheus (2012), ani Vetřelec: Covenant (2017) očekávání nenaplnily. Nešlo o extrémní finanční propadáky, ale ani o tak velké hity, jak se doufalo a stejně tak kvalita nebyla úplně to pravé ořechové. 


A tak se příliš nepředpokládalo, že dojde k naplnění původního plánu a to, že po Vetřelec: Covenant bude následovat několik dalších filmů ze stejného universa. Ale jak se zdá, tak Ridley Scott s tím dál počítá:

"To, o čem jsem vždy přemýšlel, když jsem dělal první [film], bylo to, proč byly stvořeny tyto bytosti a proč cestují a vždy jsem si myslel, že tato vejce jsou přepravována v něčem, co je jakýmsi válečným strojem. Co je jeho účelem a co je účelem těchto vajec? To je ona otázka - myslím, že další ideou [na film] je to, kdo, proč a za jakým účelem [vytvořil loď a vejce, která přepravuje]?"

Je ale ve hvězdách, zda se brzy dočkáme odpovědí na tyhle otázky, protože budoucnost ságy Vetřelec je nejistá. Společnosti Fox, která sérii zaštiťuje, získal Disney a neví se, co se značkou Vetřelec hodlá udělat. Spekuluje se o seriálu, ale těžko říct, zda opravdu vznikne. Stejně tak není vůbec jasné, zda v rámci několika let uvidíme další film z tohoto universa.

Zdroj: LA Times, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat