Smůla, Godzilla vs Kong mládeži přístupný nebude, ale i tak nás čeká intenzivní násilí mezi monstry, spousta destrukce a pár vulgarismů

Pro malé děti to nebude. 

Druhý díl novodobé série Godzilla příliš parády nenadělal, ale uřvané japonské monstrum se vrátí a tentokrát poměří síly s King Kongem. Řeč je o filmu Godzilla vs Kong, který by měl mít premiéru 19. 11. 2020, i když se spekuluje o tom, že dojde kvůli pandemii covid-19 k přesunu. 

Nicméně, je možné, že se to stihne, protože byl aktuálně dostal film oficiální přístupnost a ta je PG-13, což znamená, že je důrazně doporučeno, aby diváky mladší dvanácti let doprovázela dospělá osoba. V případě Godzilla vs Kong je to především proto, že na diváka čeká: "Intenzivní násilí mezi monstry, destrukce a vulgární výrazy." A podle režiséra Adama Wingarda je tenhle popis hodně mírný (naznačuje tím, že máme očekávat pořádný monster masakr).

Přístupnost PG-13 je ale i přes slova režiséra trochu zklamáním, je sice stejná jako u předchozích dvou filmů, ale doufalo se, že Godzilla vs Kong bude mládeži nepřístupná, i když, přiznejme si to, bylo to spíše naivní, než-li reálné přání . 

Zdroj: Bloody Disgusting, Instagram, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat