Marvel a Sony údajně jednají o tom, že by Spider-Man byl dál součástí Marvelovského filmového universa

Spolupráce zřejmě funguje.

Po Spider-Man: Daleko od domova (2019) byla situace mezi Marvelem a Sony poměrně napjatá, nedařilo se jim dohodnout na tom, jak to bude dál se Spider-Manem. Nepřekvapivě šlo hlavně o peníze, kdy měla každá ze společností trošku jinou představu o tom, jak se podělit o náklady a především tržby. 

Nakonec se zdálo, že Spider-Man opustí Marvelovské filmové universum, ovšem pak přišla překvapivá zpráva, i třetí sólovka Spider-Mana vznikne ve spolupráci obou společností a kromě toho se Spider-Man objeví v zatím neupřesněné marvelovce. 

Co ale bude pak, to zatím není jasné. Aktuálně se ale vynořily informace od Rogera Wardella (ten se v minulosti ukázal být důvěryhodným zdrojem zpráv), které tvrdí, že Marvel a Sony pracují na další dohodě, která by měla prodloužit působení Spider-Mana v Marvelovském filmovém universu.

Žádné větší detaily prozrazeny nebyly, ale podle Rogera si Disney (majitel Marvelu) uvědomuje, jak ziskovou značkou je Spider-Man a Sony si je zase vědomo toho, že s Disneyem se nedá příliš soupeřit, takže pro obě strany bude nejlepší spolupracovat. A podle Wardella prý nová dohoda marvelovské fandy potěší.

Tak snad budou brzy odhaleny podrobnosti.

Zdroj: BGR, Sony (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat