Tvůrce seriálu Ztraceni chce, aby se v něm pokračovalo a Baby Yoda mohl vypadat výrazně jinak (a docela ošklivě)

Seriálové střípky.

Seriál Ztraceni/Lost skončil před deseti lety a řekněme to tak, že finále nebylo všemi přijato úplně pozitivně. A tak se samozřejmě objevují žádosti a přání, která volají po tom, aby se v seriálu Ztraceni pokračovalo. 

Zdroj: ABC
A s ohledem na to, že se v poslední době "vzkříšení" dočkalo slušné množství projektů, není úplně nepředstavitelné, že by dostali druhou šanci i Ztraceni. Proti by nebyl ani sám tvůrce seriálu Damon Lindelof, nicméně on sám pokračovat nechce, spíše by preferoval, aby se toho ujal někdo jiný (byť má sám nějaké nápady):

"Měli jsme skvělou příležitost svým způsobem udělat vše, co jsme udělat chtěli... Rád bych viděl jiné lidi, co s tím udělají. Mám pocit, že jsem si užil své a nastal čas, aby stařík ustoupil do pozadí a nechal někoho jiného, aby se ujal vlády. Bylo by skvělé, pokud by vzniklo více ze Ztracených, ale opakuji, nemyslím si, že bych to měl být já."

Ztraceni jsou stále velmi populární, takže by nebylo šokem, pokud by se dříve nebo později objevila zpráva o tom, že se dočkáme nové verze, zatím ale nic takového oficiálně oznámeno nebylo. 


Jiná vizáž Baby Yody


Těžko říct, jestli by byl seriál The Mandalorian tak úspěšný, pokud by Baby Yoda nevypadal tak, jak vypadá. Ale asi vás nepřekvapí, tak se zvažovalo několik různých verzí vzhledu téhle roztomilé bytůstky a tady jsou některé z návrhů. Nutno říct, že je dobře, že nakonec tvůrci vybrali tu, kterou vybrali.

Druhá řada seriálu by měla mít premiéru letos v říjnu.








Zdroj:   CB, Lucasfilm/Disney+ (úvodní fotografie), The Direct (Baby Yoda)

 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat