Fandové si vyrábějí Iron Manův reaktor, trailer na marvelovky v hororovém stylu a detailní pohled na Batmobil

Plus obrázky postav z Thor: Ragnarok.

Marvel v posledních týdnech v rámci krácení dlouhé chvíle v karanténě vyzývá fandy, aby si zkoušeli z doma dostupných věcí vyrobit některé klasické marvelovské propriety. Řeč je například o kladivu Mjolnir a nebo obloukovém reaktoru Iron Mana (Robert Downey Jr.). Tady jsou některé kousky, které fandové vlastnoručně vytvořili.

Marvelovské filmy nejsou zrovna proslulé hororovým nádechem (Noví mutanti budou mít "líznutí" hororem, ale ti nejsou součástí Marvelovského filmového universa), ale nevadí, na youtubovém účtu FullBelly Edits se objevil trailer na marvelovské filmy v hororovém/thrillerovém stylu a nevypadá to vůbec špatně. Opravdu vůbec. 

 

Příští rok se dočkáme další sólovky Batmana (premiéra 30. 9. 2021) a samozřejmě uvidíme i Batmobil. Teď si ho můžete detailně prohlédnout díky snímkům, které zveřejnil umělec Jeff Frost.




A nakonec se podívejte na takzvané koncept arty postav z Thor: Ragnarok (2017), které nabídl marvelovský umělec Andy Park.
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Definitely one of the most fun times I’ve had leading the Vis Dev department at Marvel Studios was working on Thor: Ragnarok! We were asked to design a TON of alien gladiators for the Grandmaster’s Contest of Champions. These were the approved design picks by @taikawaititi . I had the most amazing team of artists that made me so proud to go to every meeting to show what they came up with every week. Check the tags to see who designed that particular character. #thor #thorragnarok #gladiators #contestofchampions #conceptart #characterdesign #illustration #marvel #marvelstudios #chrishemsworth #anotherday #anotherdoug (clarification: 2nd page designs were all @kortizart , all other untagged, including Korg & Meik are done by Tully Summers- he’s not on Instagram) One other note: Thor’s gladiator look was a collaboration between myself & costume designer @mayesrubeo

Příspěvek sdílený Andy Park (@andyparkart),

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat