Pokud vznikne film Vetřelec 5, bude hlavně o Ripleyové a natáčení Avatara 2 se znovu rozjelo, podívejte se na fotku z natáčení


Filmové střípky.

Poté, co nebyl Vetřelec: Covenant (2017) přijat úplně kladně a objevily se k němu určité výhrady, není jasné, jak to bude se sérií dál. Její duchovní otec Ridley Scott sice plánuje další díly, ale zatím nebylo oficiálně nic schváleno. Ovšem vypadá to, že pokud dostane pětka zelenou, pak bude hlavně a především o Ellen Ripleyové v podání Sigourney Weaver. Producent Walter Hill poznamenal:

"Sigourney byla, a to od úplného začátku, příliš skromná, pokud jde o zdůraznění její prokázané schopnosti zařídit, aby tenhle záměr vyšel - záměr vyprávět příběh, který vyděsí k smrti vaše rande, vede k nakopání zadku novému xenomorfovi a je branou do světa série Vetřelec i [odhaluje] osud poručíka Ellen Ripleyové."


Hill naznačil, že Ellen a její osud jsou pro potencionální pátý film velmi důležité, ovšem je tu ta věc, že Sigourney se podle všeho do návratu nežene a preferovala by, aby se její postava dočkala zaslouženého odpočinku. To ale neznamená, že časem na případnou nabídku vrátit se nekývne. 

Natáčení se opět rozjelo

Pandemie covid-19 přerušila natáčení hromady filmů a seriálů a to včetně natáčení dlouho očekávaného druhého Avatara, které probíhalo na Novém Zélandu. Dobrá zpráva, kamery se opět rozjely (na Novém Zélandu je díky disciplinovanosti obyvatel a efektivní vládě velmi dobrá situace) a jako důkaz si můžete prohlédnout fotku z natáčení. 

Dál se počítá s tím, že bude mít film Avatar: The Way of the Water premiéru 16. 12. 2021.


Zdroj: Syfy Wire, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat