Telenovela pokračuje, právníci Amber Heard, kteří ji měli zastupovat v boji proti Deppovi, ukončili s herečkou spolupráci

Kdyby to náhodou bylo málo komplikované.

Manželství Amber Heard a Johnnyho Deppa neskončilo zrovna v přátelském duchu. Amber Johnnyho obvinila z fyzického násilí, Depp to označil za lež a žaluje Amber za to, že kvůli jejím obviněním přišel o roli v Pirátech z Karibiku. 

Kromě toho samozřejmě na obranu jednoho či druhého vystupují další a další lidé, na veřejnost se pak dostala nahrávka z terapeutického sezení, na které zaznívá, že také Amber napadla Johnnyho, prostě je to komplikovaná situace. 

A teď ještě víc, protože chvíli před začátkem soudního procesu, se tým právníků vedený Robertem Kaplanem rozhodl, že nebude herečku zastupovat s tím, že oficiální vyjádření zní, že náklady na přepravu jsou vyšší a vyšší (Amber a její právníci žádali o přesun soudního řízení z Virginie do Kalifornie, ale to bylo zamítnuto). 

Ovšem, jeden z Deppových právníků Adam Waldman zveřejnil vyjádření, které dává vědět, že podle nich je za tím zřejmě víc:

"Právníci slečny Heard, ti, kteří jsou spoluzakladateli  #TimesUp (hnutí, které bojuje proti sexuálnímu obtěžování a jehož členy jsou mnohé hollywoodské celebrity a více než 800 právníků, kteří poskytují své služby zdarma, pozn. redakce), se nyní zřejmě odklonili od dlouho vyvrácených podvodů slečny Heard. Máme v úmyslu zjistit proč."

Už to skoro nevypadá jako realita, ale spíše jako nějaký právnický seriál. Ale bohužel ne, je to skutečnost, která opět ukazuje, že ani celebritám nejsou cizí velmi bouřlivé rozvody.

Zdroj: CinemaBlend, GK Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat