Marvel si obaly svých komiksů rýpl do DC a zklamal fanoušky

To asi nevyšlo podle představ. 

Marvel a DC jsou dva největší rivalové v komiksovém světě a fanoušci jednotlivých značek se nebojí do sebe pěkně pustit. Ovšem, pokud jde o zmíněné firmy, ty si většinou přímo po krku nejdou, ale občas se stane, že do sebe přátelsky rýpnou. 

Jako například nyní, kdy Marvel vydal nové obaly ke svým komiksům, které dávají vědět, že budou stále vycházet ve středu. Už dlouhou dobu je středa dnem, kdy se v prodeji objevují nové komiksy jak od Marvelu, tak od DC, nicméně DC se rozhodlo, že přesune vydávání na úterý a Marvel si tak svými novými přebaly rýpl do DC s tím, že on bude nadále vydávat komiksy ve středu. 

Tenhle malý šťouchanec asi neudělal radost DC fandům, ale překvapil nejen oddané vyznavače firmy, která přinesla Supermana, Batmana nebo Wonder Woman. Je na místě zmínit, že (doufejme) nejde o finální obaly, ale tyhle jsou k dispozici prodejcům, aby je jako reklamu na červencové komiksy umístili do svých obchodů. Nicméně, někteří lidé si z obálek utahují a považují je za způsob, jak ušetřit na platech umělců, protože obsahují jen loga, nic jiného, což je poněkud... mírně řečeno strohé. Jako příklad si prohlédněte třeba obal k Avengers.

Zdroj: Marvel Comics

Zdroj: SR, Marvel Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat