Tragický den v Holllywoodu, zemřela oceňovaná režisérka i herec z Takové moderní rodinky

Další smutné zprávy z filmové/televizní branže.

Letos už nás opustilo několik filmových a televizní osobností a bohužel se dá čekat, že další přibudou. Což se ostatně nedávno stalo. V pouhých 54 letech zemřela milovaná filmařka Lynn Shelton, která se zaměřovala hlavně a především na nezávislé filmy (například na ceněný projekt My Effortless Brilliance z roku 2008). 


Lynn Shelton (zdroj: Wikipedia)
Kromě toho se ale nevyhýbala ani seriálům, režírovala například epizody sérií The Mindy Project, GLOW: Nádherné ženy wrestlingu nebo letošní novinku Little Fires Everywhere

Filmařka zemřela 15. 5. 2020 vlivem blíže neupřesněné krevní choroby.

Ve stejný den zemřel také legendární herec Fred Willard, který se soustředil hlavně (ale nejen) na komediální role. Pamatovat si ho tak mohou fandové filmových sérií jako Austin Powers nebo Zprávař. Kromě toho jde o prvního herce, který měl v pixarovském filmu (Vall-I) mluvenou roli hranou (ne animovanou) roli.

Fred se zahrál také v množství seriálů, ať už Nová holka, Chuck nebo Ally McBeal. Pravidelně také působil v oblíbeném sitcomu Taková moderní rodinka. Kromě toho byl nedílnou součástí skečů v talk show Jimmy Kimmel Live!

Fred zemřel ve věku 81 let z přirozených příčin.

Zdroj: Deadline, CS, ABC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat