V Hollywoodu řádí smrt, zemřela tvůrkyně Spider-Mana 3, herečka z Čelistí a herec z Temného rytíře

Za jednu smrt může zranění, za dvě koronavirus.

Na Hollywoodem se v poslední době vznáší stín smrti a to nejen kvůli nemoci Covid-19/koronavirus, ale také z jiných důvodů.

Nedávno mnohé zaskočila informace o tom, že v pouhých šestnácti letech zemřel představil mladého Barryho Allena ze seriálu Flash Logan Williams (více zde), nyní se objevily zprávy o dalších třech mrtvých filmařích a hercích.

Ve věku 53 let zemřela Rebecca Ramsey, jejíž jméno vám možná nic neřekne, ale byla to význačná specialistka na trikové efekty, která pracovala například na filmech Mortal Kombat (1995), Spider-Man 3 (2007) nebo na nedávno uvedeném seriálu Watchmen.

Rebecca zemřela už 7. 3. 2020 a to kvůli komplikacím spojeným s pádem, který se odehrál v jejím domě.

Jay Benedict ve filmu Vetřelci (zdroj: 20th Century Fox)
Dalším, kdo nás opustil, je herec Jay Benedict, kterému bylo 68 let a zemřel na komplikace spojené s koronavirem. Je to o to smutnější, že zemřel 4. 4., což je týden před jeho 69. narozeninami.

Jay se objevil v několika kultovních filmech (Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje, Vetřelci), ale jeho scény byly vystřiženy, nicméně v případě Vetřelců byla scéna přidána u speciální edice, dál se mihl například v komiksovce Temný rytíř povstal (2012). Herec se objevil v desítkách filmů, ale spíše se proslavil televizním projekty jako je seriál Foylova válka.

 Lee Fierro ve filmu Čelisti (zdroj: Universal Pictures)
Další obětí koronaviru je herečka Lee Fierro, která se proslavila jako paní Kintnerová ve filmu Čelisti (1975). Objevila se také v Čelisti: Pomsta (1987), nicméně se zaměřila spíše na divadelní kariéru a výuku herectví, kdy učila více než tisícovku dětí.

Herečka zemřela 5. 4. ve věku 91 let.



Zdroj: CB,  Martha's Vineyard Times, Twitter, Sony (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat