Zemřel představil mladého Barryho Allena, bylo mu pouhých 16 let

Smutná zpráva.

Pokud jste fandové DC seriálu Flash od stanice The CW, tak si jistě vybavujete to, že v první řadě se objevoval také velmi mladý Barry Allen. Toho ztvárnil kanadský herec Logan Williams, který bohužel ve čtvrtek ve věku pouhých 16 let zemřel.

Oznámila to jeho matka Marlyse Williams, která ale nesdělila detaily. Nicméně se ke smrti mladého herce, který se objevil také například v seriálu Lovci duchů, vyjádřili Grant Gustin (Barry Allen/Flash) a John Wesley Shipp (Henry Allen/Jay Garrick/Flash).

Grant na Instagramu napsal:

"Zrovna se ke mně donesla devastující zpráva, že Logan Williams náhle zemřel. Tenhle snímek pochází z počátku natáčení pilotní epizody Flashe v roce 2014. Byl jsem opravdu okouzlen nejen Loganovým talentem, ale také profesionalitou na place. Mé myšlenky a modlitby budou s ním a jeho rodinou v době, o které jsme si jistý, že je pro ně všechny nepředstavitelně obtížná. Prosím, myslete na Logana a jeho rodinu a modlete se za něj v době, která je podivná a je zkouškou pro nás pro všechny. Posílám všem lásku."



John Wesley Shipp na Twitteru napsal:

"Jsem zarmoucený z toho, že jsem se dozvěděl, že Logan Williams zemřel ve věku 16 let. Byl 100%ně oddán hraní mladého Barryho Allena a chyběl nám od doby, když jsme se od téhle části příběhu posunuli dál. Láska a upřímná soustrast pro Loganovu rodinu a jeho přátelé, kteří truchlí."


Zdroj: The CW (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat