Doctor Strange 2: Původní režisér se kvůli roli sešel se skvělou herečkou z Orange is the New Black

Škoda, že to nedopadlo.

Než se režie filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness ujal Sam Raimi, tak ji měl na starosti Scott Derrickson (režisér jedničky), který ale kvůli "kreativním neshodám" nakonec odešel. Nicméně, teď prozradil velmi zajímavou informaci a to, že se během příprav na očekávanou marvelovku sešel se skvělou herečkou právě kvůli dvojce Doctora Strange:

SOUVISEJÍCÍ: VĚTŠINA MARVELOVEK BUDE MÍT ZPOŽDĚNÍ. KDY JE UVIDÍME?

"Minulý rok jsem byl na večeři s Natashou Lyonne v New Yorku a mluvili jsme o multiverse. Bylo to skvělé. Ona je skvělá. A dnes má narozeniny, tak se podívejte na [serial] Russian Doll - jeden z nejlepších seriálu, které jsem kdy viděl."

Natasha Lyonne v seriálu Russian Doll (zdroj: Netflix)
Pokud znáte seriál Orange is the New Black nebo jste viděli zmíněnou Russian Doll/Ruskou panenku, tak víte, že je Natasha skvělou herečkou. Není sice jasné, pro kterou postavu ji Scott v případě Doctora Strange zvažoval, nicméně by se ve filmu měla objevit Clea, vládkyně Temné dimenze, mocná čarodějka a partnerka Doctora Strange (Benedict Cumberbatch). Právě tu by si klidně mohla Natasha zahrát nebo šlo možná o jinou postavu, to Scott neprozradil.

Ale ať už by to byl kdokoliv, Natasha by to určitě zvládla. Mimochodem, seriál Russian Doll je vystavěn na zápletce o časové smyčce a shodou okolností časová smyčka sehrála v prvním Doctor Strange (2016) důležitou roli.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness je jednou z marvelovek, kterou postihlo přesouvání premiér kvůli koronaviru, takže ji uvidíme 5. 11. 2021.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat