A je to tady, Black Widow půjde do kina místo Eternals, skoro všechny marvelovské filmy tak čeká zpoždění

Mluvilo se o tom a stalo se to skutečností.

Pandemie Covid-19/koronaviru ovlivnila velké množství natáčení filmů a seriálů a také premiér jejich uvedení. Platí to i pro Black Widow, která měla mít původně premiéru na přelomu dubna a května tohoto roku, ale kvůli tomu, že jsou v USA (a nejen tam) zavřená kina byla premiéra přesunuta na neurčito.

Spekulovalo se o několika různých datech, kdy jedním ze scénářů bylo i to, že Black Widow v kinech nahradí druhou a poslední letošní marvelovku Eternals, která měla mít premiéru 6. 11. 2020 (u nás o den dříve). A slovo "měla" je na místě, protože aktuálně vyšlo najevo, že Black Widow skutečně nahradí Eternals a tím pádem dojde k posunu všech marvelovských filmů ze čtvrté fáze Marvelovského filmového universa.

Aktuálně to tedy vypadá následovně. Letos se objeví jediný marvelovský film a to Black Widow (6. 11. 2020), Eternals se přesunou na 12. 2. 2021, což je den, kdy měl mít premiéru film Shang-Chi and the Legends of Ten Rings. Ten se objeví 7. 5. 2021, což znamená přesun Doctor Strange in the multiverse of Madness na 5. 11. 2021, kde půjde do kin místo Thor: Love and Thunder. Ten bude k vidění až 18. 2. 2022. Změny se tak nedočkal pouze Black Panther 2, který by měl být stále k vidění 8. 5. 2022 a jde o první film z páté fáze.

Bude to teprve potřetí za celou dobu existence Marvelovského filmového universa, kdy se v jednom roce objeví v kinech jediná marvelovka (poprvé se to stalo v roce 2010, kdy byl uveden pouze Iron Man 2 a poté o dva roky později, kdy jsme se dočkali prvních Avengers).

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat