Ant-Man 3 našel skvělého scenáristu a kdy bude mít premiéru Captain Marvel 2

Komiksové střípky.

Kdy se dočkáme třetího Ant-Mana sice není jasné, ale očividně se s ním počítá, protože aktuálně bylo oznámeno, že našel svého scenáristu. A je to jméno, které by mohlo vyvolat nadšení. Řeč je o Jeffu Lovenessovi, který se na komediální projekty specializuje. Kromě toho, že byl dlouholetým scenáristou talk show Jimmy Kimmel Live!, tak spolupracoval například na kultovní animované sérii Rick a Morty.

Podle všeho Jeff uzavřel smlouvu na film už před tím, než Hollywoodem otřásla pandemie Covid-19, takže teď bude mít tvůrce dost času, aby dal scénář pro Ant-Mana 3 dohromady s ohledem na to, že spousta projektů byla zastavena.

Kdy přilétne Captain Marvel 2?

Byť nebylo málo těch, kteří se snažili Captain Marvel (2019) podrazit nohy a odradit lidi od návštěvy kina, tak se z filmu nakonec vyklubal velký hit a jedna z nejúspěšnějších marvelovských sólovek, která vydělala skoro 1,13 miliardy dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: VĚTŠINA MARVELOVSKÝCH FILMŮ BUDE MÍT ZPOŽDĚNÍ

Přesto se ale s oznámením druhého dílu docela otálelo. Nakonec k tomu ale došlo, byť nebylo jasné, kdy se dočkáme premiéry. Chvíli trvalo, než bylo potvrzeno, že to bude 29. 7. 2022. Poté se ale všechny filmy ze čtvrté fáze Marvelovského filmového universa dočkaly přesunutí na pozdější datum kvůli koronaviru a platí to i pro Captain Marvel 2. Ta jako jediná ale dostala dřívější datum premiéry a to 8. 7. 2022. Je to sice jen o pár týdnů, ale i to je pro fandy Captain Marvel dobrá zpráva.

Zdroj: THR, Collider, Marvel (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat