Proč Quentin Tarantino nenatočil marvelovku s Laurencem Fishburnem? A marvelovky se prý začnou natáčet až v září

Komiksové střípky.

Quentin Tarantino sice asi není prvním režisérem, kterého byste si spojovali s komiksovými filmy od Marvelu, nicméně v minulosti se uvažovalo o tom, že by natočil film, jehož hlavním hrdinou by byl marvelovský Luke Cage, který má téměř neproniknutelnou pokožku.

SOUVISEJÍCÍ: VĚTŠINA MARVELOVEK BUDE MÍT ZPOŽDĚNÍ. KDY JE UVIDÍME?

Nicméně z toho nakonec sešlo a to také kvůli kamarádům Quentina. Ti si nemysleli, že obsadit do hlavní role Laurence Fishburnea, kterého tam Tarantino chtěl, je dobrý nápad:

"Všichni mí kamarádi mi říkali něco jako, 'Ne, ne, ne, chlape, musí to být Wesley Snipes.' A já na to, 'No dobře, mám rád Wesleyho Snipese, ale Larry Fishburne je prakticky Marlon Brando. Tím chci říct, že 'Fish" je prostě ten pravý."

Nakonec z projektu, který měl vzniknou první polovině devadesátých let minulého století, prostě sešlo a Laurence se tak Lukem Cagem nestal, nicméně tuhle komiksovou postavu samozřejmě můžete vidět v seriálu Luke Cage na Netflixu, kde ho ztvárnil Mike Colter.

Kdy se znovu rozjedou kamery?

Aktuálně se nenatáčí žádné hrané filmy a seriály od Marvelu a není jasné, kdy se znovu rozjedou kamery. Přece jen, těžce se odhaduje, jak se bude pandemie Covid-19 vyvíjet. Optimisté mluví o týdnech, pesimisté předpokládají, že se nezačne natáčet dříve, než za několik měsíců.

A právě k jejich názoru se přiklání stránky Murphy's Multiverse, které věří, že je na stole i plán, podle kterého by se začalo znovu točit až v září, což je nějakých pět měsíců vzdálená budoucnost.

Ovšem, s ohledem na to, že premiéry většiny marvelovek byly přesunuty na pozdější dobu to není zase tak nepravděpodobně.

Nejbližším marvelovským filmem je Black Widow. Ta bude mít nakonec premiéru 5. 11. 2020 místo Eternals.


Zdroj: Amy Schumer Presents: 3 Girls, 1 Keith, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat