Tom Holland si zkusil novou internetovou výzvu a proč se lidé bojí, že zemře oblíbená postava z Živých mrtvých?

Komiksové střípky.

Protože je většina světa nucena zůstávat doma (byť se opatření v různých zemí liší, několik miliard lidí je nějakým způsobem zasaženo omezením vycházení), tak si hledají způsoby, jak si zkrátit dlouhou chvíli. A jak se dalo čekat, dělají to i skrze různé výzvy. Jednou z nich je například to, zda se dokážete obléct, pokud děláte stojku (byť jste opření nohama o zeď). Tu si vyzkoušel i představitel Spider-Mana Tom Holland. Jak mu to šlo? To ukazuje následující video. Tom jako další k výzvě nabádá Ryana Reynoldse nebo Jake Gyllenhaala.

Proč se fandové bojí o Jerryho?

Jednou z velmi populárních postav z Živých mrtvých je Jerry, který se představil v roce 2017 jako jeden z bojovníků krále Ezekiela (Khary Payton). A nově se lidé začali bát o Jerryho osud. Důvod? Jeho představitel Cooper Andrews zveřejnil svou fotku, na které je oholený, ovšem v seriálu byl zatím vždy s vousy a tak se někteří děsí toho, že to znamená smrt Jerryho s ohledem na to, že bylo jeho představiteli dovoleno takhle výrazně změnit vizáž.

Samozřejmě ale mohou existovat jiné důvody, proč je Cooper oholen. A těžko říct, kdy se dozvíme odpověď, protože není jasné, kdy se objeví finále desáté řady nazvané A Certain Doom. Práce na něm zkomplikoval koronavirus.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat