Black Widow odpoví na otázky z jiných marvelovek a režisér musel bojovat za to, aby si Draxe zahrál Dave Bautista

Komiksové střípky.

Film Black Widow byl odsunut na 5. 11. 2020 (tím pádem to bude jediná marvelovka, kterou letos uvidíme), což mnohé zklamalo, protože na sólovku téhle drsné superšpionky se čeká roky, nicméně se zdá, že by se trpělivost měla vyplatit. Kreativní šéf Marvelu Kevin Feige totiž naznačil, že film odpoví na otázky, které se týkají Black Widow (Scarlett Johansson) a byly nastoleny v jiných marvelovkách.

Jinak řečeno, tahle podívaná vyplní některé mezery, které příběh Black Widow má, což je jen a jen dobře, protože má tahle bývalá ruská špionka hodně zajímavou minulost.

Dave Bautista zřejmě nebyl favoritem Marvelu

Bývalý wrestler Dave Bautista představuje v Marvelovkém filmovém universu galaktického bojovníka Draxe a to skvěle. Ovšem, původně se zvažoval Jason Momoa (Aquaman), který dal ale Marvelu košem kvůli penězům.

Nakonec byl tedy obsazen Dave s tím, že za něj ale režisér a scenárista Strážců Galaxie James Gunn musel bojovat. Prozradil to na Twitteru. Tam mu jeden fanoušek poděkoval za to, jak bezva je Drax a zeptal se ho, zda byl Dave vždy zvažován do téhle role:

"Musel jsem za něj bojovat - a byl to boj, který mělo největší smysl bojovat. Zbožňuji tě a chybíš mi @DaveBautista."

Oba pány očividně pojí silné přátelské pouto, protože když byl James Gunn (naštěstí jen na chvíli) vyhozen od Marvelu, tak byl Dave asi jeho nejhlasitějším zastáncem.

Nakonec byl naštěstí James přijat zpět a dohlédne i na třetí Strážce Galaxie.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat