Krásný plakát věnovaný Iron Manovi a režisér Doctora Strange věří, že zpoždění marvelovek je dobrá věc

Komiksové střípky.

Určitě vám neuniklo, že kvůli koronaviru/Covid-19 došlo k posunutí premiér téměř všech marvelovských filmů. Black Widow se objeví až 5. 11. 2020, Eternals následující rok atd. (přehled nových premiér marvelovek najdete tady) a většina lidí to asi vnímá jako nepříjemnou věc. Ovšem, ne režisér Doctor Strange (2016) Scott Derrickson. Ten naopak věří, že to může být ku prospěchu:

"Odsunout premiéry všech těchto finančně důležitých věcí zlepší jejich konečnou kvalitu - více času na scénář & produkci. Blade Runner vypadá tak skvěle, protože Ridley Scott & jeho tým měli k dispozici rok navíc mezi lety 80-81, kdy probíhala stávka herců a WGA (odborové organizace scenáristů, pozn. redakce), aby zdokonalili vizuály."

Je pravda, že takhle mají tvůrci víc času dopilovat některé věci, tak snad toho filmaři využijí. To se dozvíme v bližší i vzdálenější budoucnosti.

Iron Man, Iron Man a zase Iron Man

Jednou z nejmilovanějších postav z Marvelovského filmového universa je bezesporu Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.), ostatně film Iron Man (2008) celé universum odstartovala. Nebylo tak divu, že na disneyovském expu D23 byl zveřejněn nádherný plakát, který skládal poctu právě téhle postavě. A nyní si ho díky marvelovskému umělci Ryanu Meinerdingovi prohlédnout v celého jeho kráse (nejen jako celek, ale i jeho jednotlivé části).



Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat