Extraction: Představitel Thora + představitel Hellboye + režiséři Avengers = parádní akční jízda

Trailer na špičkovou akční podívanou v produkci bratří Russoových.

Bratři Russoové se do srdcí diváků hluboce zaryli dvěma díly Kapitán Amerika a stejně tak dvěma díly Avengers. Ovšem, jejich další projekt komiksový není, nicméně se v něm objevuje komiksová hvězda.

Řeč je o akčním filmu Extraction/Vyproštění (český název mi úplně nevoní, připomíná jednu sexuální praktiku), ve kterém si hlavní roli zahrál představitel Thora Chris Hemsworth. Režie se ujal Sam Hargrave a bratři Russoové vypomohli s produkcí.

Chris ve filmu ztvárňuje žoldáka jménem Tyler Rake, který nemá co ztratit a tak se rozhodne přijmout vysoce rizikovou zakázku na záchranu syna mafiánského šéfa a asi netřeba zmiňovat, že to bude úkol komplikovaný s ohledem na to, že se Tyler ponoří do světa plného krvelačných zločinů bez špetky morálky a zásad. Kromě toho se do dění zapojí i bezpečnostní složky. Prostě klasický akční mix.

A klasické je i to, že je hlavní hrdina někdo, kdo přišel o rodinu, jeho život je poněkud prázdný, ale vybuduje si vztah k osobě, kterou měl jen zachránit před únosci.

V případě scénáře asi nic moc originálního čekat nemůžeme, ale Extraction má jiná esa v rukávu. Kromě obsazení Chrise Hemswortha nebo Davida Harboura, je to očividně velmi drahá produkce, kdy si akční momenty nezadají s filmy v kinech za stovky milionů dolarů. Třešinkou na dortu jsou hodně drsné a velmi dobře choreograficky zvládnuté přestřelky a souboje. Tohle je poctivá akce, s poctivými kaskadérskými kousky a jen nezbytným zapojením vizuálních efektů. Prostě oldschoolová podívaná pro milovníky drsňáren z osmdesátek a devadesátek.

Film bude mít premiéru na Netflixu a to už 24. 4. a s ohledem na uzavření kin není těžké odhadovat, že si povede skvěle.



Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat