Zack Snyder prý promítl svůj sestřih Justice Leagua šéfům DC. Znamená to, že ho uvidíme v kinech?

Lidé po tom nepřestávají volat. 

Justice League (2017) nedopadla tak, jak si mnozí přáli. Původní režisér Zack Snyder z osobních důvodů přenechal část režie Jossu Whedonovi, kterého údajně Warner Bros. "tlačilo" do toho, aby filmu vdechl více uvolněný styl a nakonec jsme se tak dočkali projektu, ze kterého bylo hodně cítit, že na něm pracovali režiséři s odlišnými styly a vizemi. 


V podstatě od premiéry se tak volá po tom, aby svůj sestřih dal dohromady i Zack Snyder. Objevují se také zprávy, že tahle verze dokonce existuje, byť to někteří popírají, ale zatím jsme neměli žádné konkrétní informace o tom, zda by mohl být Snyderův sestřih k vidění v kinech. 

Teď ale server Heroic Hollywood přišel se zajímavou zprávou:

"Vypadá to, že nedávné promítání filmu by mohlo vést k jeho širší distribuci. Heroic Hollywood exklusivně zjistit a potvrdil, že Zack Snyder pořádal v prvním čtvrtletí roku 2020 soukromé promítání jeho sestřihu Justice League, kterého se zúčastnili také šéfové DC. Podle osoby, která má informace o dané situaci se něco v případě Snyderova sestřihu skutečně děje a probíhají diskuse [co bude dál]."

Opravdu by to už chtělo vypustit Snyderův sestřih do světa, protože by tak konečně skončily diskuse o tom, kdo vlastně může za nedotaženost filmu. Je otázkou, jak velké náklady bude pro Warner Bros. a DC případné uvedení Snyderova sestřihu znamenat, ale určitě je dost zájemců, kteří by na něj zašli do kina, takže by byla škoda Snyderovu verzi nenabídnout, speciálně pokud už existuje. Druhou možností je uvést komiksovku například na streamovací službě HBO Max, která s DC spolupracuje. Uvidíme, jak to nakonec dopadne, ale snad tak, že bude Snyderova verze konečně uvolněna ke zhlédnutí.


Zdroj: Heroic Hollywood, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat