Chris Evans si konečně zřídil instagramový účet, zveřejnil čtyři příspěvky a hned získal 3,5 milionů odběratelů


Fandové se mohou radovat, Chris je na Instagramu.

Představitel Kapitána Ameriky Chris Evans se dlouho vyhýbal tomu, aby si založil profil na Instagramu. Ví se, že Chris je někým, kdo má rád své soukromí a právě proto se zdráhal přijmout roli v marvelovkách, protože se bál, že nebude moci v klidu vyvenčit ani svého psa.

Tím pádem není překvapením ani to, že neměl profil na "Instáči", ale nakonec i on podlehl trendu ukazovat světu své fotografie a videa:

"Ano, ani jsem nevěděl, co to vlastně je. Nevěděl jsem to. Hádám, že jsem prostě pračlověk. Připadám si jako stařík. Mám velké zpoždění. Víte, o čem to je? Mám prostě hromadu dobrých fotek mého psa. A měl jsem pocit, že je škoda mít je jen v telefonu. Musím je někam dát."

Na profilu Chrise najdete zatím dvě fotky jeho milovaného pejska, snímek malého Chrise s rodinou a jednou video a i to stačilo k tomu, aby herec získal už 3,5 milionů sledujících a je jasné, že to je jen začátek. Nakonec by tak i Chris mohl kouzlu Instagramu a likeů propadnout. 

I když asi ne, přece jen, je to někdo, kdo svůj volný čas rád tráví doma se svým domácím mazlíčkem, takže si těžko představit, že Instagram zaplavuje selfíčky, fotkami z mejdanů a honí se za followery.

Na Chrisův instagramový profil se můžete podívat na tomto odkazu.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat