Údajně se už ví, jak se X-Meni stanou součástí Marvelovského filmového universa

Jak by mohli být mutanti přivítáni v marvelovkách?

Letos v lednu se součástí Disneyho stala také společnost Fox, která vlastní práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola. 

Tyhle týmy a postavy, ale zatím nebyly v Marvelovském filmovém universu (Marvel také spadá pod Disneyho) představeny a neustále se spekuluje o tom, jakým způsobem to bude provedeno.

Twitterový účet uživatele, který vystupuje pod jménem Roger Wardell tvrdí, že ví, jak k tomu dojde a pravdou je, že tenhle účet přinesl množství informací, které se ukázaly být pravdivé, takže je na místě předpokládat, že i tentokrát by mohlo jít o reálnou možnost.

Navíc, jde o teorii, která zaznívá často a to, že bude vsazeno na takzvaný multivesmír. Bude se tedy pracovat s myšlenkou, že je tu množství koeexistujících vesmírů. 

Tahle idea bude rozpracována ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022), který nám oficiálně představí multivesmír s tím, že jeden z vesmírů bude také domovem X-Menů.

To, že by mělo být vsazeno právě na multivesmír je logický krok, protože tak bude možné obhájit i to, že o X-Menech zatím nebyly v marvelovkách zmínky. Důvodem bude tedy to, že existují v jiném vesmíru, o kterém se zatím zřejmě nevědělo. 

Kromě toho Wardell tvrdí, že Fantastická čtyřka a X-Meni, kteří se stanou součástí Marvelovského filmového universa, najdou inspiraci především u verze ze Země s číslem 1610 a také to, že John Krasinski a Giancarlo Esposito jednají o důležitých rolích v budoucích marvelovských projektech, což také není šokem (alespoň ne v případě prvního jmenovaného), Krasinski byl jedním z kandidátů na postavu Kapitána Amerika a aktuálně spousta lidí volá po tom, aby si zahrál Reeda Richardse/Mr. Fantastica, tedy vůdce Fantastické čtyřky.

Zdroj: HindustanTimes, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat