Pracuje se aktuálně na Deadpoolovi 3? Ne. Trápí mě to? Taky ne, i tak dostanu tučnej šek, prohlásil tvůrce Deadpoola


Rob Liefeld byl opět až překvapivě upřímný. 

Není to tak dlouho, co se tvůrce postavy Deadpool Rob Liefeld nechal slyšet, že to, že ještě nevznikl třetí film Deadpool je vinou Marvelu, pro kterého zřejmě není projekt prioritou. Řekněme to tak, že Rob jednoduše není tím, kdo by svůj názor pěkně zaobalil. Což dokázal i nyní, kdy se k tématu znovu vyjádřil:


"Jestli vím, že tu v případě Deadpoola aktuálně nedošlo k žádnému posunu? Ano, vím to. A trápí mě to? Ne. Vůbec. To, co jsem udělal, bylo to, že jsem na otázku odpověděl upřímně. A to, co jsem se tento týden dozvěděl je prostě lež. Jednoduše řekněte lidem, že je vše růžové a sluníčkové jen proto, abyste se měli lépe, protože lidé chtějí, abyste jim lhali. Někdo prohlásil, 'Jo. Pracujeme na tom,' což je synonymu pro 'Nic se tu neděje."

Rob tak upozornil, že pokud někdo pronáší ony klasické obecné fráze o tom, že se se na něčem pracuje, pak to obvykle znamená, že se nic moc neděje. Ale tvůrce také přiznal, že i když se na Deadpoolovi 3 aktuálně "nemaká", tak ho to zase tak netrápí (nejen proto, že první dva díly jsou podle něj dvě části perfektního celku):

"Stále mám zisky z Deadpoola, které existují od roku 1991... Už jsem dostal zaplaceno. Ať už ten film vznikne [nebo ne], dostanu tučný šek."

S ohledem na popularitu a finanční úspěšnost prvních dvou Deadpoolů by bylo překvapením, pokud by nebyla trojka, na druhou stranu, Marvel zatím žádný mládeži nepřístupný film nezaštítil, takže těžko říct, jak to bude s Deadpoolem 3.

Zdroj: io9, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat