Za to, že jsme ještě neviděli Deadpoola 3 může Marvel, prohlásil jeho tvůrce a nemůže si vynachválit x-menovku Noví mutanti

Rob Liefeld se rozpovídal.

V lednu letošního roku se společnost Fox stala součástí Disneyho a tím pádem se Marvelu (také patří Disneymu) vrátila práva na postavy a týmy jako Fantastická čtyřka, X-Meni nebo Deadpool. A není přeháněním tvrdit, že se fandové Deadpoola tak trochu bojí toho, co Marvel s touhle postavou provede. Přece jen, Marvel zatím nevypouštěl do světa mládeži nepřístupné filmy a tak se zrodily (vcelku pochopitelné) obavy, že další film s Deadpoolem bude více "rodinný". Naštěstí bylo ale naznačeno, že toho se obávat nemusíme, ovšem zatím není známo, jaké má Marvel s Deadpoolem plány. A určitě není málo lidí, kteří jsou docela nesví z toho, že zatím nebyl další film Deadpool oznámen. Vyjádřil se k tomu i tvůrce téhle postavy Rob Liefeld:

"Viním z toho Marvel... viním Marvel z toho, že k tomu zatím nedošlo. Oni jsou důvodem, proč k tomu ještě nedošlo."

Dá se tušit, že si Marvel úplně neví rady, jak si s mládeži nepřístupným (anti)hrdinou poradit. Je asi obtížné vymyslet to, jak ho začlenit do universa, které zatím operovalo hlavně s filmy, na které mohly i děti. Je tu tak možnost, o které se mluvilo a to, že by vznikla mládeži nepřístupná odnož marvelovských filmů, případně jsou tu horší možnosti a to, že by se snížila přístupnost (bez ohledu na předchozí sliby) nebo ještě hůře, došlo by k rebootu. Uvidíme, co Marvel a Disney vymyslí. 

Rob také promluvil o posledním x-menovském filmu, který vznikl pod hlavičkou Foxu, když ještě nepatřil Disneymu a to Nových mutantech. Ti už měli stanovenou premiéru několikrát, ale došlo k přetáčkám, pak se spekulovalo, že budou mít premiéru na některé ze streamovacích služeb, ale nakonec bylo rozhodnuto, že půjdou do kin. To ale narušila pandemie covid-19. Nadále se ale počítá s tím, že se do kin dostanou a podle Liefelda se máme na co těšit:

"Noví mutanti byli natočení před Deadpoolem 2. Příští týden to budou dva roky, co měl Deadpool 2 premiéru. Noví mutanti byli natočeni před tím a já chlape nechápu, co se kruci stalo. Je to už na Amazonu k předobjednání? Prostě nám to už dejte. Tady je to, co vím: mí přátelé viděli testovací projekce a já jsem se v daný den nemohl dostavit. Jinak bych se tam dostal. Oni to milovali. Tady je to, co vím: všichni mí přátelé, kteří viděli Nové mutanty v prosinci 2017 to milovali. Oni to milovali."

Od té doby ale došlo k nějakým úpravám, tak těžko říct, jak se bude lišit finální verze od toho, co viděli Robovi přátelé. Nicméně se ví, že Noví mutanti budou mít hororovou atmosféru, takže bude zajímavé sledovat, jak to bude fungovat. Jak ale bylo řečeno, není stále jasné kdy se dočkáme.



Zdroj: CB, Inverse, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat