Marvel prý začal pracovat na filmu nebo seriálu fanoušky milované postavy a seriál WandaVision je dotočen

Komiksové střípky.

Už roky se volá po tom, aby Marvel nabídl sólovku Richarda Ridera alias Novy. Ten je členem galaktické policejní jednotky známé jako Nova Corps. Ta nám byla představena ve filmech Strážci Galaxie s tím, že dostala na starost střežit jeden z Kamenů nekonečna. V Avengers: Infinity War (2018) ale bylo naznačeno, že Nova Corps byla zničena nebo minimálně dost zdecimována po útoku Thanose (Josh Brolin). 

A pokud by to bylo na dlouhou dobu naposledy, co bychom o Nova Corps slyšeli, byla by to ostuda, protože jde o výraznou marvelovskou organizaci. A právě vlastní projekt Novy by mohl odhalit víc o téhle elitní jednotce, která pracuje s tím, že každý z členů má k dispozici určité množství energie známé jako Nova Force podle toho, jakou má hodnost. Čím vyšší, tím samozřejmě více Nova Force, která poskytuje nadlidskou sílu, rychlé uzdravování, lepší reflexy nebo schopnost létat nadsvětelnou rychlostí. Nova je takzvaný Centurion, což je jedna z nejvyšších hodností v Nova Corps, jinak řečeno, je hoooodně mocný.

Kromě toho je Nova mezi čtenáři komiksů velmi oblíbený a zrovna teď by bylo na místě nabídnout jeho vlastní hraný projekt s tím, že by nám odhalil to, co se vlastně s Nova Corps během Thanosova útoku stalo. A podle serveru The Illuminerdi opravdu Marvel na sólovce Novy pracuje. Není jasné, zda by mělo jít o sérii pro Disney+ nebo o film. Pokud by šlo o film, tak bychom se ho asi nedočkali dříve než v páté fázi Marvelovského filmového universa, což znamená, že by to nebylo dříve než v roce 2022, ale spíše později. Seriál by se mohl objevit dříve, ale zatím konkrétní datum premiéry odhaleno nebylo.

Stihlo se to

Pandemie covid-19 pozdržela natáčení mnoha filmů a seriálů a týká se to také marvelovské zběsilosti WandaVision, která má být údajně tím zatím nejšílenějším, co Marvel nabídl. Původně se měl seriál objevit až v průběhu příštího roku, ale nakonec bylo prozrazeno, že to bude už letos v prosinci. S ohledem na pandemii covid-19, ale nebylo jisté, že se to stihne. A pořád není ze strany Marvelu potvrzeno, že se skutečně v posledním měsíci letošního roku dočkáme, ale dobrou zprávou je, že podle všeho měli tvůrci stihnout dotočit všechny potřebné záběry a je tak reálné, že by premiéra byla skutečně ještě letos. Dokonce jsou prý hotové i triky, takže zbývá střih, což je také náročné, ale dalo bys se to do prosince zvládnout. Tak snad se dočkáme příjemného vánočního dárku v podobě WandaVision.


Zdroj: Murphy's Multiverse, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat